ABOUT

Oferim o gama vasta de servicii de comunicatii , web design, etc. In Braila, Bucuresti si alte orase prin intermediul colaboratorilor.

Irq Team va poate proiecta, configura, executa sau chiar intretine retele de comunicatii. Oferim consultanta pentru proiectarea unei noi retele sau inlocuirea unei retele vechi., acoperind toată gama de tehnologii de rețea (Routing & Switching, Firewall, VPN, IPS etc.) prin specialiști certificați în networking (Cisco, Juniper, Mikrotik Linux). Tinem pasul cu tehnologia si oferim stabilitate, fiabilitate si tot ce are nevoie firma dumneavoastra in materie de comunicatii. Calitatea serviciilor noastre va ajuta sa va desfasurati activitatea usor fara probleme .
Serviciile furnizate sunt standard, sau personalizate în funcție de nevoile clientului. Putem furniza rapoarte privind, încărcarea rețelei, disponibilitatea, amenințările de securitate, incidentele, optimizările sau alte aspecte .
Suportul și managementul comunicațiilor:

  • proiectare și implementare VPN
  • acces de la distanță – Dial In Solutions
  • conexiuni de înaltă disponibilitate, rute de back-up
  • implementare și suport  telefonie și VoIP
  • mamagement echipamente

iRQ va oferă soluții personalizate pentru afacerea dumneavoastră. Tot timpul am oferit servicii web la nivel profesional pentru asociații și instituții, în urma cărora beneficiarii au avut de câștigat, cât și pentru dezvoltarea imaginii (cartea de vizita a afacerii tale).

Optimizarea SEO. Oferim garantia indeplinirii tuturor obiectivelor contractate de catre clientii nostri si ne asiguram ca veti intelege mai bine cum decurge intregul proces, care sunt activitatile pe care noi le desfasuram si cum veti putea monitoriza mai bine rezultatele campaniei!

Putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumeavoastra in functie de cerintele primite. Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.